CHS 2nd TRIMESTER ASSESSMENT SCHEDULE

(change due to a snow day, Wednesday March 12)



Tuesday, March 11

1st hour7:45-8:53(68 minutes)

2nd hour8:59-10:07 (68 minutes)

4th hour10:13-11:56 (lunch)

4th hour teachers attend their normal lunch

5th hour12:02-1:10 (68 minutes)

3rd hour assessment1:16-2:40 (84 minutes)

Thursday, March 13

1st hour assessment7:45-9:07 (82 minutes)

8 minute passing

2nd hour assessment  9:15-10:37 (82 minutes)

3rd hour10:43-12:26 (lunch)

4th hour12:32-1:33 (61 minutes)

5th hour1:39-2:40 (61 minutes)

Monday, March 17

1st hour 7:45-8:46 (61 minutes)

2nd hour  8:52-9:53 (61 minutes)

3rd hour9:59-11:42 (lunch)

4th hour assessment11:48-1:10 (82 minutes)

8 minute passing

5th hour assessment  1:18-2:40 (82 minutes)


Tuesday, March 11,LUNCH SCHEDULE

* LUNCHCLASS

A- 10:13-10:3810:44-11:56 (72 minutes)

B- 10:49-11:1410:13-10:49 (36 minutes)

11:20-11:56 (36 minutes)

C- 11:31-11:5610:13-11:25 (72 minutes)


Thursday, March 13LUNCH SCHEDULE

* LUNCHCLASS

A- 10:43-11:0811:14-12:26 (72 minutes)

B- 11:19-11:4410:43-11:19 (36 minutes)

11:50-12:26 (36 minutes)

C- 12:01-12:2610:43-11:55 (72 minutes)


Monday, March 17LUNCH SCHEDULE

* LUNCHCLASS

A- 9:59-10:2410:30-11:42 (72 minutes)

B- 10:35-11:009:59-10:35 (36 minutes)

11:06-11:42 (36 minutes)

C- 11:17-11:429:59-11:11 (72 minutes)